Κινητικότητα στο εσωτερικό του κόμματος Κασσελάκη…
Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας του Στέφανου Κασσελάκη ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη Οργάνων, οι οποίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν λίγες ημέρες μετά την Κυριακή του Θωμά.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν διαδικτυακά και όχι μέσω φυσικής κάλπης. Μέσα από τη διαδικασία αυτή θα αναδειχθούν τα μέλη των Περιφερειακών Επιτροπών — αντίστοιχων των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ — καθώς και τα μέλη των Θεματικών Επιτροπών.
Στη συνέχεια, οι 100 πρώτοι σε ψήφους από κάθε κατηγορία (Περιφερειακές και Θεματικές Επιτροπές) θα συγκροτήσουν το Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος Δημοκρατίας, το οποίο θα λειτουργεί κατά το πρότυπο της Κεντρικής Επιτροπής της Κουμουνδούρου.
Τέλος, το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος προγραμματίζεται να διεξαχθεί στα μέσα Μαΐου, στο Περιστέρι, στην Αθήνα.