Συνάντηση Γεωργιάδη – Πνίνατ με “μενού” την Υγεία
Συνάντηση με την πρέσβη του Ισραήλ, Γιάννα Πνινάτ στην Ελλάδα είχε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης γεγονός το οποίο γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο «Χ», για θέματα του χαρτοφυλακίου του.
«Σήμερα το πρωί είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά στο γραφείο μου στο Υπουργείο Υγείας τη νέα Πρέσβη του @IsraelinGreece @Amb_PninatYanay και συζητήσαμε για μία εκτεταμένη συνεργασία μεταξύ της Ελλάδος και του Ισραήλ στην Υγεία. Μακάρι να γίνει θα ωφεληθεί πολύ το ΕΣΥ από κάτι τέτοιο», ανέφερε.
Η πρέσβης, Γιάνα Πνινάτ κατά τη συνάντηση χαρακτήρισε «φίλο» τον Άδωνη Γεωργιάδη.
Ο υπουργός αναφέρθηκε στο ισραηλινό «θαύμα» και στην υψηλού επιπέδου ιατρική γνώση.
Σήμερα το πρωί είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά στο γραφείο μου στο Υπουργείο Υγείας τη νέα Πρέσβη του @IsraelinGreece @Amb_PninatYanay και συζητήσαμε για μία εκτεταμένη συνεργασία μεταξύ της Ελλάδος και του Ισραήλ στην Υγεία. Μακάρι να γίνει θα ωφεληθεί πολύ το ΕΣΥ από κάτι… pic.twitter.com/ogOa2pLLvP
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) September 8, 2026