Ωραιόκαστρο: Σε 30χρονο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε μετά τη φωτιά σε Ι.Χ.-Σοκάρει το βίντεο

 Ωραιόκαστρο: Σε 30χρονο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε μετά τη φωτιά σε Ι.Χ.-Σοκάρει το βίντεο

Σε 30χρονο άνδρα ανήκει, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, η απανθρακωμένη σορός που εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση, στον παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στη θέση «Μαυραχώματα» στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 30χρονος οδηγός φέρεται να έχασε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε κολώνα της ΔΕΗ κοντά στα διόδια Ωραιοκάστρου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ο οδηγός εκτινάχθηκε, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, σε παρακείμενο χωράφι, όπου επίσης εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε λίγο μετά τις 20:00 και στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς στο όχημα και στην έκταση γύρω από αυτό, οι πυροσβέστες εντόπισαν εκτός του αυτοκινήτου τη σορό του άνδρα.

Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η οποία έχει αναλάβει την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Σχετικά Άρθρα