Μεσσηνία: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα στο Πεταλίδι
Τη ζωή της έχασε μια 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια κατά τη διάρκεια των διακοπών της σε ξενοδοχείο στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, έπειτα από περιστατικό που σημειώθηκε στην πισίνα της ξενοδοχειακής μονάδας.
Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα, γεγονός που οδήγησε στην άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να καταβάλλουν προσπάθειες για την ανάνηψή της.
Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό της, καθώς οι προσπάθειες δεν απέδωσαν αποτέλεσμα.
Τα ακριβή αίτια του τραγικού περιστατικού παραμένουν υπό διερεύνηση.
Το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης έχει αναλάβει την προανάκριση, εξετάζοντας όλες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 48χρονη έχασε τη ζωή της.