Ήπειρος: Εντοπίστηκαν σώοι ηλικιωμένος και 64χρονη-Τους αναζητούσαν για ώρες

 Ήπειρος: Εντοπίστηκαν σώοι ηλικιωμένος και 64χρονη-Τους αναζητούσαν για ώρες

Αίσιο τέλος είχαν δύο επιχειρήσεις αναζήτησης που πραγματοποιήθηκαν στην Ήπειρο, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο Νεοχώρι Ζίτσας, ηλικιωμένος άνδρας με προβλήματα άνοιας, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί το απόγευμα, εντοπίστηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ από άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ, έπειτα από συντονισμένες έρευνες. Ο ηλικιωμένος είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο, λόγω της πολύωρης καταπόνησης, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο για ιατρική φροντίδα.

Νωρίτερα το μεσημέρι, θετική έκβαση είχε και η επιχείρηση εντοπισμού 64χρονης Ελληνίδας, η οποία αποπροσανατολίστηκε σε περιοχή μεταξύ Βήσσανης και λίμνης Ζαραβίνας και κάλεσε το 112. Στις έρευνες συμμετείχαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, ομάδα της 5ης ΕΜΑΚ και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου. Η γυναίκα εντοπίστηκε σε καλή κατάσταση και συνοδεύτηκε με ασφάλεια από πυροσβέστες στο μονοπάτι που οδηγεί στη Βήσσανη.

Σχετικά Άρθρα