Γερμανία: Δύο νεκροί μετά από επίθεση σε είσοδο κατοικίας

 Γερμανία: Δύο νεκροί μετά από επίθεση σε είσοδο κατοικίας

Δύο άνθρωποι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, έχασαν τη ζωή τους έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το πρωί στο Όφενμπουργκ, στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης στη Γερμανία.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 09:00 (ώρα Ελλάδας) για πυροβολισμούς σε συγκρότημα κατοικιών. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν έναν άνδρα νεκρό, ενώ μία γυναίκα βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η γερμανική εφημερίδα BILD, οι Αρχές εντόπισαν ένα όπλο σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου εκτυλίχθηκε το αιματηρό περιστατικό.

Ωστόσο, οι αστυνομικές Αρχές επισημαίνουν ότι οι ακριβείς συνθήκες της υπόθεσης παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα δύο θύματα.

Η περιοχή γύρω από τον τόπο του περιστατικού έχει αποκλειστεί σε μεγάλη ακτίνα, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να πραγματοποιούν έρευνες και να συλλέγουν στοιχεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν προκύπτει μέχρι στιγμής κίνδυνος για το κοινό, ενώ τα έως τώρα ευρήματα οδηγούν στην εκτίμηση ότι στην υπόθεση εμπλέκονται αποκλειστικά τα δύο άτομα που εντοπίστηκαν στο σημείο.

Σχετικά Άρθρα