Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: “Από τον Οκτώβριο διαφημίζεται για να χτίσει ο Μητσοτάκης έναν βολικό αντίπαλο”

 Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: “Από τον Οκτώβριο διαφημίζεται για να χτίσει ο Μητσοτάκης έναν βολικό αντίπαλο”
💡 AI Summary by Libre

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον ανήθικο και αδίστακτο για τους χειρισμούς στο Μάτι το 2018.

Κατήγγειλε τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι το κόμμα έχει απομακρυνθεί από τις αξίες που στήριξε αρχικά.

Αμφισβήτησε τις δημοσκοπικές επιδόσεις της ΕΛΑΣ και κατηγόρησε τον Τσίπρα για οικονομική σπέκουλα και τεχνητό πολιτικό «boosting».

Αρνήθηκε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, εκφράζοντας ανησυχίες για πιθανή σύμπραξη του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ.

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την τραγωδία στο Μάτι, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμούς κατά τη διάρκεια συνέντευξής της. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό «βαρύτατα ανήθικο» και «αδίστακτο», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα έχει αλλάξει πλήρως σε σχέση με αυτό που η ίδια είχε στηρίξει στο παρελθόν.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έπαψε να είναι εδώ και 11 χρόνια αυτό που στήριξα και αγάπησα», ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για «διάλυση» του κόμματος.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην εκπομπή του OPEN, η Ζωή Κωνσταντοπούλου στάθηκε στα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, τον Ιούλιο του 2018, ασκώντας δριμεία κριτική στους χειρισμούς της τότε κυβέρνησης.


Με αφορμή, δε, τις δημοσκοπικές επιδόσεις της ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο για «απίθανο boosting» τονίζοντας ότι «από τον Οκτώβριο διαφημίζεται με ανύπαρκτο βιβλίο και ανύπαρκτο κόμμα, έχοντας ανύπαρκτη ηθική και περιεχόμενο για να χτίσει ο Μητσοτάκης έναν βολικό αντίπαλο».

Στο πλαίσιο αυτό είπε, επίσης, για τον πρώην πρωθυπουργό ότι «υπάρχει σπέκουλα οικονομική και υπάρχει φοβερό boosting»

Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ και το ερώτημα αν θα υπάρξει συνεργασία μετά τις εκλογές, η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε «δεν μπαίνουμε σε τέτοια σενάρια» προσθέτοντας ότι «εμείς θα δούμε ποια θα είναι η αποτύπωση, πιστεύουμε ότι είμαστε μέλος μιας τεκτονικής αλλαγής που συμβαίνει». Ωστόσο συμπλήρωσε ότι «έχω δει δείγματα του ΠΑΣΟΚ εξαιρετικά ανησυχητικά για συνεργασία με τη ΝΔ»

Σχετικά Άρθρα