Σταύρουλα Λεβεντάκη: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ενοικιαστής- Βρέθηκε αίμα στο σπίτι του

 Σταύρουλα Λεβεντάκη: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ενοικιαστής- Βρέθηκε αίμα στο σπίτι του
💡 AI Summary by Libre

Οι αρχές εντόπισαν στην Κρήτη τον ενοικιαστή της αγνοούμενης Σταυρούλας Λεβεντάκη, που θεωρείται βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της από τα τέλη Μαΐου.

Στο σπίτι του εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος που ανήκουν πιθανώς στη Σταυρούλα, ενώ συνελήφθη για ναρκωτικά και βρέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης στον χώρο του.

Η 45χρονη εξαφανίστηκε μετά από συνάντηση με τον ύποπτο για παράδοση χρηματικού ποσού, με το τελευταίο στίγμα του κινητού της να καταγράφεται στην περιοχή της συνάντησης.

Η εξαφάνιση δηλώθηκε στις αρχές στις 9 Ιουνίου από τον αδελφό της, λόγω οικογενειακών δυσκολιών και περιορισμένης επικοινωνίας τα τελευταία χρόνια.

Οι Αρχές εντόπισαν στην Κρήτη τον ενοικιαστή της Σταυρούλας Λεβεντάκη που είναι αγνοοούμενη από τα τέλη Μαΐου. Ο εν λόγω άνδρας, υπήκοος Βόρειας Μακεδονίας που είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Πέμπτης (18/06), θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 45χρονης γυναίκας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί τον εντόπισαν μέσα σε αυτοκίνητο, στην περιοχή Αγιά, όπου κρυβόταν και τον συνέλαβαν με την κατηγορία περί ναρκωτικών. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, καθώς σε χώρο που χρησιμοποιούσε εντοπίστηκαν δενδρύλλια κάνναβης, υπόθεση για την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων, κινητοποιήθηκαν άμεσα, χαρτογραφώντας πιθανές διαδρομές και με στενή επιτήρηση λίγο μετά τις 11 το βράδυ, τον εντόπισαν σε περιοχή κοντά στην πόλη των Χανίων.

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε 2-3 χλμ. πιο μακριά από το σπίτι που του νοίκιαζε η αγνοούμενη στην Αγιά Χανίων και μέσα σε αυτό βρέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο ανοιχτό, πιθανόν ως σκόπιμη ενέργεια αν είχε καταλάβει ότι οι Αρχές τον παρακολουθούν.


Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο σπίτι του ενοικιαστή

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, τα στελέχη των Εγκληματολογικών Ερευνών εντόπισαν κηλίδες αίματος σε δύο συγκεκριμένα σημεία μέσα στο σπίτι του ενοικιαστήκαι οι κηλίδες που βρέθηκαν πάνω στην τηλεόραση φαίνεται ότι ανήκουν στη Σταυρούλα Λεβεντάκη.

Οι αστυνομικοί πήραν στα εργαστήρια ακόμη και τη σφουγγαρίστρα του ενοικιαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν έγινε προσπάθεια καθαρισμού και αλλοίωσης στοιχείων, ενώ ο έλεγχος δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.


Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η 45χρονη έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι του Σαββάτου (30/5), περίπου στις 14:00 το μεσημέρι. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον εν λόγω αλλοδαπό εργάτη γης προκειμένου να του παραδώσει χρηματικό ποσό. Το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου καταγράφηκε στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παράδοση των χρημάτων έγινε κανονικά, ωστόσο από εκείνο το χρονικό σημείο ή ένδειξη για την πορεία της.

Η εξαφάνιση δηλώθηκε στις Αρχές αρκετές ημέρες αργότερα, στις 9 Ιουνίου, από τον αδελφό της. Σύμφωνα με τον ίδιο, η καθυστέρηση οφείλεται σε οικογενειακές δυσκολίες και στην περιορισμένη επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις τους δεν ήταν ιδιαίτερα στενές τα τελευταία χρόνια, η Σταυρούλα επισκεπτόταν το πατρικό τους σπίτι και η 45χρονη δεν είχε εκφράσει πότε ανησυχίες ή προβληματισμούς που θα μπορούσαν να προμηνύουν μια τέτοια εξέλιξη.

Σχετικά Άρθρα