“Τίτι”: Ποιος ήταν μαζί του στο Μικρολίμανο και κατάφερε να διαφύγει-Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ

 “Τίτι”: Ποιος ήταν μαζί του στο Μικρολίμανο και κατάφερε να διαφύγει-Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ
💡 AI Summary by Libre

Ταυτοποιήθηκε ο δεύτερος άνδρας στην παρέα του Ασάνι Αστρίντ, γνωστού ως «Τίτι», ένας νεαρός αλβανικής καταγωγής τράπερ που αναζητείται για κατάθεση.

Ο «Τίτι» χρησιμοποιούσε τις φοιτητικές εστίες στου Ζωγράφου ως κρησφύγετο τον τελευταίο μήνα, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή του σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στις 29 Απριλίου.

Η σύζυγος του 42χρονου είχε καλέσει την Αστυνομία για απειλές που δεχόταν, και ο ίδιος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν γιατί ο «Τίτι» είχε μαζί του τρία όπλα και έξι χειροβομβίδες, με πιθανή προετοιμασία για ένοπλη επίθεση ή ληστεία.

Ταυτοποιήθηκε ο δεύτερος άνδρας που βρισκόταν στην παρέα του Ασάνι Αστρίντ, γνωστού ως «Τίτι», σε μπαρ στο Μικρολίμανο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Πρόκειται για έναν γνωστό νεαρό τράπερ αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να ήταν μαζί με τρεις γυναίκες που οδηγήθηκαν στο Ανθρωποκτονιών για κατάθεση. Ο ίδιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκμεταλλεύτηκε το χάος που επικράτησε μετά τους πυροβολισμούς και κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας μέσα από τα γύρω στενά.

Ο τράπερ αναζητείται και οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος πιστεύουν ότι θα προσέλθει πλέον και μόνος του για να καταθέσει. Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που ήταν μαζί με τον διαβόητο και αδίστακτο κακοποιό στο Μικρολίμανο και εξετάζεται αν είχε συμπράξει μαζί του για κάποια επικείμενη εγκληματική ενέργεια ή αν τον βοηθούσε να κρύβεται.

Οι ελληνικές Αρχές είχαν την πληροφορία εντός του 2026, πως ο «Τίτι» είχε περάσει ξανά στην χώρα μας και μάλιστα είχε βρει καταφύγιο και χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο τον τελευταίο μήνα, τις φοιτητικές εστίες στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου – έναν γνώριμο σε αυτόν χώρο.

Εξετάζεται μάλιστα μία αναφορά που είχε γίνει στις 29 Απριλίου για πυροβολισμούς στις φοιτητικές εστίες, όπου τότε δεν είχε βρεθεί τίποτα, ούτε κάλυκες στο σημείο και εικάζεται η εκδοχή επεισοδίου μεταξύ κακοποιών, με πιθανή εμπλοκή του διαβόητου και αδίστακτου κακοποιού.

Πριν από έναν μήνα είχε καλέσει και η σύζυγος του 42χρονου και μητέρα του παιδιού τους, την Αστυνομία και είχε ζητήσει βοήθεια καθώς όπως είχε καταγγείλει της τηλεφωνούσε, την απειλούσε πως θα την σκοτώσει και θα της πάρει το παιδί.

Ο «Τίτι» εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου, ενώ οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει και την έρευνα για το περιστατικό, προσπαθούν να διακριβώσουν τον λόγο που κουβαλούσε μαζί του εκείνη την ημέρα τρία όπλα και έξι χειροβομβίδες.

Ο ίδιος δήλωνε παντού ότι όπου πετύχαινε αστυνομικό θα τον σκότωνε και μία εικασία είναι ότι ήταν προετοιμασμένος όλη την ώρα για να δώσει κυριολεκτικά μάχη. Μια άλλη εκδοχή όμως είναι ότι πιθανόν εντός της ίδιας ημέρας να ετοίμαζε κάποιο χτύπημα και συγκεκριμένα κάποια ένοπλη ληστεία με εξαιρετικά βίαιο τρόπο όπως συνήθιζε από το παρελθόν κιόλας.

Σχετικά Άρθρα