Πέθανε σε ηλικία 34 ετών ο δημοσιογράφος Θωμάς Μαρκόπουλος

 Πέθανε σε ηλικία 34 ετών ο δημοσιογράφος Θωμάς Μαρκόπουλος
💡 AI Summary by Libre

Ο δημοσιογράφος και επικοινωνιολόγος Θωμάς Μαρκόπουλος, 34 ετών, κατέρρευσε ξαφνικά στην Κρήτη και πέθανε παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Είχε ενεργή παρουσία στα ΜΜΕ από το 2009, εργαζόταν στο OK RADIO και αρθρογραφούσε στις «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», δημιουργώντας αναγνωρίσιμο έργο στον χώρο της ενημέρωσης.

Καταγόταν από τη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς και τον Ίασμο Ροδόπης, ενώ είχε σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις, Δημοσιογραφία και ολοκλήρωνε μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις.

Τα αίτια του θανάτου του θα αποσαφηνιστούν μετά τη νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο προσεχές διάστημα.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών ο δημοσιογράφος και επικοινωνιολόγος Θωμάς Μαρκόπουλος, ενώ βρισκόταν στην Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους. Ο Θωμάς Μαρκόπουλος εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα στον Καβρό Αποκορώνου, στα Χανιά, στο πλαίσιο της τουριστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης κατέρρευσε ξαφνικά, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση, όπως έγραψε το neakriti.gr.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, παρά την ιατρική φροντίδα, ο 34χρονος δεν τα κατάφερε.

Ο Θωμάς Μαρκόπουλος είχε ενεργή παρουσία στον χώρο των ΜΜΕ από το 2009, με δραστηριότητα στη δημοσιογραφία, την επικοινωνία και το ραδιόφωνο.

Από το 2020 συμμετείχε στο δυναμικό του OK RADIO, όπου παρουσίαζε την εκπομπή «πολιτικοΛΟΓΟΣ», ενώ παράλληλα αρθρογραφούσε στις «ΕΙΔΗΣΕΙΣ». Με σταθερή παρουσία, συνέπεια και σύγχρονη αντίληψη για την ενημέρωση, είχε καταφέρει να διαμορφώσει αναγνωρίσιμο αποτύπωμα στον χώρο.

Καταγόταν από τη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς και τον Ίασμο Ροδόπης. Είχε σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις, Ψηφιακά Μέσα και Επικοινωνία στην Καστοριά, απέκτησε δίπλωμα Δημοσιογραφίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ ολοκλήρωνε μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Στην επαγγελματική του πορεία εργάστηκε σε φορείς επικοινωνίας, συνεργάστηκε με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και είχε πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Χάγη.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να αποσαφηνιστούν από τη νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί το επόμενο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα