Παναθηναϊκός: Στο ξενοδοχείο της αποστολής στη Βαλένθια ο Γιαννακόπουλος (vid)

 Παναθηναϊκός: Στο ξενοδοχείο της αποστολής στη Βαλένθια ο Γιαννακόπουλος (vid)

Στη Βαλένθια βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενόψει του κρίσιμου Game 5 της σειράς των playoffs της EuroLeague απέναντι στη Βαλένθια.

Η ενημέρωση έγινε μέσω ανάρτησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποιώντας ότι ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας ταξίδεψε στην Ισπανία για να βρεθεί στο πλευρό των παικτών και του τεχνικού επιτελείου πριν από την καθοριστική αναμέτρηση.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στη Roig Arena, καθώς εκτίει ποινή απαγόρευσης εισόδου τριών αγωνιστικών.

Στη σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία συνοδεύεται από βίντεο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου που έχει καταλύσει η αποστολή των «πρασίνων» αναφέρεται: 

«Παρά το γεγονός ότι του έχει απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρευρεθεί στην κρίσιμη αποψινή αναμέτρηση, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξίδεψε στη Βαλένθια, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό των παικτών και του προπονητικού επιτελείου του Παναθηναϊκού AKTOR. Μάλιστα, έδωσε το «παρών» στο μεσημεριανό γεύμα της ομάδας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους και να τους εμψυχώσει λίγες ώρες πριν από το Game 5 με τη Valencia Basket». 

Σχετικά Άρθρα