Την Παρασκευή η κηδεία του 13χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο με πατίνι
Πέπλο πένθους έχει καλύψει από την τοπική κοινωνία των Μακρισίων μετά τον τραγικό χαμό του 13χρονου Κωνσταντίνου σε τροχαίο δυστύχημα. Ο άτυχος νεαρός τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ οδηγούσε το ηλεκτρικό του πατίνι στο χωριό όταν συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.
Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του καθώς έφερε βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις.
Η τραγική είδηση του θανάτου του προκάλεσε βαριά θλίψη και οδύνη στην οικογένεια, τους φίλους του, τους συμμαθητές του αλλά και όλους όσους τον γνώριζαν.
Σε κατάσταση σοκ και η τοπική κοινωνία που αδυνατεί ακόμα να πιστέψει την απώλεια του παιδιού.
Η κηδεία του Κωνσταντίνου θα τελεστεί την Παρασκευή 1 Μαΐου 2026 και ώρα 11:00 π.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μακρισίων.