Καρέ καρέ η επίθεση εναντίον της 22χρονης και των ανήλικων παιδιών της στη Μάνδρα

 Καρέ καρέ η επίθεση εναντίον της 22χρονης και των ανήλικων παιδιών της στη Μάνδρα
💡 AI Summary by Libre

Σοβαρό επεισόδιο βίας σημειώθηκε στον οικισμό Ρομά στη Μάνδρα, όπου 42χρονος λήστεψε και απείλησε 22χρονη γυναίκα και τα παιδιά της.

Ο δράστης χτύπησε το 6χρονο παιδί της γυναίκας, προσπάθησε να βάλει φωτιά στο παράπηγμα και προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό της.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Μάνδρας, όπου υποβλήθηκε μήνυση για ληστεία, απειλή, απόπειρα εμπρησμού και σωματική βλάβη.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 42χρονο λίγες ώρες μετά το συμβάν στην περιοχή Μεσαία Γέφυρα.

Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος 22χρονης και των ανήλικων  παιδιών της έγινε στον οικισμό ρομά στη θέση Ξεροπήγαδο Μάνδρας. Ο 42χρονος λήστεψε τη γυναίκα, χτύπησε το 6χρονο παιδί της και απείλησε να  κάψει την ίδια και τα παιδιά της μέσα στο παράπηγμα που μένουν.

Η γυναίκα κατήγγειλε τα περιστατικά στην Ασφάλεια Μάνδρας και λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν το δράστη στην περιοχή Μεσαία Γέφυρα. Σε βάρος του η γυναίκα είχε υποβάλει μήνυση για ληστεία, απειλή, απόπειρα εμπρησμού,  σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμων προσώπων κ.α.

Η επίθεση του συλληφθέντα Χ. Κ στην γυναίκα έγινε το πρωί της Πέμπτης (  16/4 ). Ο 42χρονος μπήκε στο παράπηγμα της γυναίκας και με τη βία της άρπαξε 420 ευρώ. Η γυναίκα άρχισε να τρέχει, ο άνδρα την κυνήγησε και της πέταξε πέτρες.

Λίγο αργότερα ο δράστης , σύμφωνα με την καταγγελία, επέστεψε στο παράπηγμα και με αναπτήρα προσπάθησε να βάλει φωτιά, μπροστά στη  γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά της. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να χτυπήσει με ένα ξύλο το 6χρονο παιδί της και να το τραυματίσει στο πρόσωπο κάτω από το δεξί μάτι του. Π

ριν διαφύγει ο 42χρονος προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητο της 22χρονης ( έσπασε με πέτρες τα παράθυρα ) και την απείλησε ξανά πως θα κάψει το σπίτι της με τα παιδιά της μέσα σε αυτό. Την έρευνα της υπόθεσης έκανε το Τ.Δ.Ε.Ε.Μάνδρας .

Σχετικά Άρθρα