ΟΠΕΚΕΠΕ: “Ζήτησα μεσολάβηση από την Παπακώστα για να μην χάσω την κοινοτική επιδότηση” λέει ο κτηνοτρόφος
Ο κτηνοτρόφος που εμπλέκεται στη δικογραφία σχετικά με τη Κατερίνα Παπακώστα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ παρουσίασε τη δική του εκδοχή των γεγονότων σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα με τις κοινοτικές επιδοτήσεις και φέρεται να προχώρησε σε τροποποίηση στοιχείων της κτηνιατρικής βάσης δεδομένων σχετικά με τον αριθμό των ζώων που διαθέτει.
Σύμφωνα με τα έγγραφα της δικογραφίας, ο συγκεκριμένος κτηνοτρόφος είχε κάνει διόρθωση στην Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων σε σχέση με τα βόδια που είχε και του έβγαζε μια ποινή.
Μάλιστα, ο ίδιος ο κτηνοτρόφος μιλώντας στον ΑΝΤ1, παραδέχτηκε ότι είχε καλέσει την κυρία Παπακώστα ζητώντας της να μεσολαβήσει για να γίνει η διόρθωση και να μην χάσει την επιδότηση και μάλιστα όπως επισημαίνει, η διόρθωση δεν έγινε: «Ούτε ο Μελάς δεν μπόρεσε να το διορθώσει και δεν πληρωθήκαμε».