Τούνη: Η ντροπή άλλαξε πλευρά- Η νίκη αυτή είναι για κάθε γυναίκα
Η Ιωάννα Τούνη, λίγες ημέρες μετά τη δικαστική της δικαίωση στην υπόθεση revenge porn, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση εκφράζοντας την ανακούφιση και την ευγνωμοσύνη της προς όσους τη στήριξαν.
Μέσα από βίντεο που δημοσίευσε, εμφανώς φορτισμένη, τόνισε ότι πλέον αισθάνεται πως τα πράγματα μπήκαν στη σωστή τους πορεία, μετά από εννέα χρόνια αγωνίας και αβεβαιότητας. Όπως ανέφερε, η απόφαση του δικαστηρίου, που έκρινε ένοχους για κακούργημα τους δύο κατηγορούμενους, ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε.
Η ίδια υπογράμμισε ότι η νίκη αυτή δεν είναι μόνο προσωπική, αλλά αφορά όλες τις γυναίκες που έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις. Εξέφρασε την ελπίδα ότι η υπόθεσή της θα συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας γύρω από την παραβίαση της προσωπικότητας και των προσωπικών δεδομένων.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο μήνυμα ότι «η ντροπή αλλάζει πλευρά», τονίζοντας πως τέτοιες πράξεις δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές και ότι πλέον οι υπεύθυνοι οδηγούνται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.
Κλείνοντας, δήλωσε πως το πιο δύσκολο κομμάτι έχει περάσει και ότι πλέον θέλει να προχωρήσει μπροστά, βρίσκοντας ξανά την ηρεμία της, ευχαριστώντας παράλληλα για τη μαζική υποστήριξη που δέχτηκε.