Κίνηση: Πολύ αυξημένη στις κεντρικές οδικές αρτηρίες
Πολύ αυξημένη κίνηση παρουσιάζεται στην άνοδο του Κηφισού, στην είσοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, λεωφόρο Αλεξάνδρας και Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.
Ακόμη, «κολλημένοι» στην κίνηση είναι οι οδηγοί τόσο στην άνοδο, όσο και στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, ενώ παρόμοια είναι η εικόνα στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας, στη Σταδίου και στο λιμάνι του Πειραιά.
Την ίδια στιγμή με μεγάλες καθυστερήσεις βρίσκονται αντιμέτωποι οι οδηγοί στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς προς Αεροδρόμιο, φτάνουν τα 15΄-20΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας, ενώ 10΄-15΄καθυστερούν οι οδηγοί στην έξοδο για Λαμία.
Όσον αφορά το ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις κυμαίνονται στα 5΄-10΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.