Θεσσαλονίκη: Την χτυπούσε 8 ώρες μπροστά στα παιδιά της-“Δεν ήθελα να την σκοτώσω” είπε ο δράστης

 Θεσσαλονίκη: Την χτυπούσε 8 ώρες  μπροστά στα παιδιά της-“Δεν ήθελα να την σκοτώσω” είπε ο δράστης
💡 AI Summary by Libre

34χρονος κατηγορείται για άγριο ξυλοδαρμό της 38χρονης συντρόφου του, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, και οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την απολογία του.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ανθρωποκτόνο δόλο, υποστηρίζοντας πως η επίθεση προκλήθηκε από σκηνή ζηλοτυπίας και καταναλωμένα χάπια.

Το επεισόδιο, που διήρκεσε περίπου 8 ώρες, περιελάμβανε επανειλημμένους ξυλοδαρμούς με γυμνά χέρια και αντικείμενα μέσα στο διαμέρισμα.

Γείτονες κάλεσαν την αστυνομία μετά από απεγνωσμένες φωνές της γυναίκας, ενώ κατασχέθηκαν σιδερένιες και ξύλινες ράβδοι, καθώς και ένα πιρούνι.

Στη φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, 34χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 38χρονης συντρόφου του, η οποία μάλιστα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Ο 34χρονος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο ίδιος, κατά πληροφορίες, αρνήθηκε ότι ενήργησε με ανθρωποκτόνο δόλο. «Την χτύπησα αλλά όχι με σκοπό να την σκοτώσω», φέρεται να απολογήθηκε, ενώ επισήμανε ότι αφορμή για το επεισόδιο ήταν μία «σκηνή ζηλοτυπίας» που του έκανε η γυναίκα. «Είχα καταναλώσει χάπια, λυπάμαι για αυτό που έγινε» πρόσθεσε.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση, «δείχνοντάς» του το δρόμο για τη φυλακή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το επεισόδιο κράτησε γύρω στις 8 ώρες (τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου), με τον κατηγορούμενο να χτυπάει – κατά διαστήματα – με αγριότητα τη γυναίκα, είτε με γυμνά χέρια είτε με διάφορα αντικείμενα. Στο ίδιο διαμέρισμα φαίνεται πως βρίσκονταν εκείνη την ώρα συγγενικό πρόσωπο της παθούσας με τα ανήλικα παιδιά της.

Γείτονες άκουσαν την 38χρονη να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια, οπότε ενημέρωσαν την Άμεση Δράση. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, βρήκαν τη γυναίκα βαριά τραυματισμένη, με τον άντρα να την έχει ακινητοποιήσει. Από το διαμέρισμα κατασχέθηκαν δύο σιδερένιες ράβδοι και μία ξύλινη ράβδος, αλλά κι ένα πιρούνι, τα οποία φαίνεται να χρησιμοποίησε ως μέσα τέλεσης των πράξεών του.

Σχετικά Άρθρα