Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο σε 62χρονο που είχε παρασύρει με αυτοκίνητο το παιδί του έξω από τα δικαστήρια
Ένταση επικράτησε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όταν πατέρας ανηλίκου που είχε παρασυρθεί από δίκυκλο το 2022 επιτέθηκε σε 62χρονο, κατηγορούμενο για το περιστατικό, μετά την αναβολή της δίκης για τον επόμενο Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του emakedonia.gr, ο πατέρας χτύπησε τον 62χρονο στην οδό Παπαναστασίου, ενώ στο σημείο επενέβη αστυνομικός που είχε μόλις ολοκληρώσει τη βάρδιά του και ένας δικαστικός υπάλληλος, αποτρέποντας μεγαλύτερη σύγκρουση. Ο 62χρονος μεταφέρθηκε προληπτικά στο ΑΧΕΠΑ, χωρίς σοβαρά τραύματα.
Η πλευρά του 62χρονου υποστηρίζει ότι η οικογένεια του παιδιού ζήτησε χρηματική διευθέτηση εκτός δικαστηρίου, την οποία αρνήθηκε, και αυτός ήταν ο λόγος της επίθεσης.