Νέα Πέραμος: Τον κρατούσαν 6 μέρες, τον εκτέλεσαν με 10 σφαίρες πισώπλατα-Τα πρώτα ιατροδικαστικά στοιχεία
✨Ο 27χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στη Νέα Πέραμο με δέκα πισώπλατες σφαίρες, ενώ είχε κρατηθεί όμηρος για έξι ημέρες πριν τη δολοφονία του.
✨Οι δράστες επιχείρησαν να κάψουν τη σορό για να εξαφανίσουν στοιχεία, ενώ η απαγωγή του καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στην Ελευσίνα.
✨Το θύμα, επιχειρηματίας με καλή οικονομική κατάσταση, δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και θεωρούνται πιθανά οικονομικά ή προσωπικά κίνητρα.
✨Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένων οικονομικών διαφορών ή άλλων συναλλαγών που μπορεί να σχετίζονται με το έγκλημα.
Με δέκα πισώπλατες σφαίρες, εκ των οποίων η μία στο κεφάλι, εκτελέστηκε ο 27χρονος άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός στη Νέα Πέραμο την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2026. Τα ευρήματα οδηγούν τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι το θύμα κρατούνταν όμηρος για ημέρες από τους απαγωγείς του, πριν αυτοί αποφασίσουν να τον δολοφονήσουν και στη συνέχεια να επιχειρήσουν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους καίγοντας τη σορό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης δείχνουν ότι ο 27χρονος βρισκόταν υπό ομηρία επί έξι ημέρες. Οι εκτιμήσεις των Αρχών αναφέρουν πως οι δράστες επιδίωκαν να αποσπάσουν κάτι από το θύμα και, όταν εκείνος αντέδρασε και δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις τους, αποφάσισαν να τον σκοτώσουν με ιδιαίτερη αγριότητα.
Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ο νεαρός πυροβολήθηκε πισώπλατα δέκα φορές. Οι εννέα σφαίρες εντοπίστηκαν στην πλάτη, ενώ η δέκατη στο κεφάλι, γεγονός που καταδεικνύει ότι οι δράστες τον αποτελείωσαν με χαριστική βολή.
Στη συνέχεια, επιχείρησαν να κάψουν τη σορό προκειμένου να εξαφανίσουν κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να τους οδηγήσει, προκαλώντας εγκαύματα στα χέρια, στα πόδια, στον λαιμό και στο δεξί αυτί του θύματος.
Η απαγωγή και το βίντεο-ντοκουμέντο
Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται το μεσημέρι της Κυριακής (1.2.2026), όταν κάτοικος της περιοχής εντόπισε τη σορό του 27χρονου σε ρέμα στη Νέα Πέραμο. Από την έρευνα προέκυψε ότι είχε προηγηθεί η απαγωγή του λίγες ημέρες νωρίτερα, έξω από το σπίτι της συντρόφου του στην Ελευσίνα.
Η σύντροφός του κατέθεσε στις Αρχές ότι, σύμφωνα με υλικό από κάμερα ασφαλείας, τέσσερα ένοπλα άτομα τον ανάγκασαν να μπει σε αυτοκίνητο. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε πινακίδες που είχαν κλαπεί από τη Θεσσαλονίκη.
Σε βίντεο-ντοκουμέντο, ο 27χρονος εμφανίζεται λίγο πριν την αρπαγή να περπατά ήρεμος στο πεζοδρόμιο, φορώντας φόρμα και μπλε φούτερ με κουκούλα, κρατώντας το κινητό του τηλέφωνο στα χέρια. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, εκτός του καταγεγραμμένου πλάνου, το όχημα σταματά και οι τέσσερις δράστες τον βάζουν με τη βία στο αυτοκίνητο.
Ο 27χρονος επιχειρηματίας δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και, σύμφωνα με πληροφορίες, διέθετε καλή οικονομική κατάσταση, στοιχείο που δεν ενισχύει το σενάριο οφειλών. Παρ’ όλα αυτά, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο, εξετάζοντας οικονομικά κίνητρα, προσωπικές διαφορές ή άλλου είδους συναλλαγές που ενδέχεται να συνδέονται με το έγκλημα.