Πώς συνέβη το τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ-Η εκδοχή των Ρουμάνων, τι δείχνει το βίντεο

 Πώς συνέβη το τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ-Η εκδοχή των Ρουμάνων, τι δείχνει το βίντεο

Μηχανική βλάβη, επαφή με το φορτηγό που μόλις είχε προσπεράσει ή κάτι εντελώς ξαφνικό; Ότι και να έχει συμβεί επτά νέοι άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο σε ένα φρικτό τροχαίο. Σύμφωνα με τις Αρχές της Τιμισοάρα φαίνεται πως ο οδηγός του minibus με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη λωρίδα του μετά την προσπέραση να ακούμπησε στο εμπρός αριστερό μέρος του βυτιοφόρου με το πίσω δεξί του μέρος, κάτι που τον έστειλε και πάλι στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με την νταλίκα.

Ωστόσο, ενώ από το βίντεο φαίνεται το μοιραίο minibus να κινείται για να ξαναμπεί στη λωρίδα του, δεν φαίνεται να έχει χτυπηθεί πίσω. Κάτι που εκτός των άλλων θα αποσταθεροποιούσε πλήρως την πορεία του, ενώ εδώ φεύγει ξανά ομαλά προς τα αριστερά.

Την ίδια στιγμή ο οδηγός φαίνεται να μην πατά καθόλου φρένο έως και τη στιγμή της σύγκρουσης, καθώς τα φώτα των STOP δεν ανάβουν ούτε δευτερόλεπτο. Από αυτό φαίνεται πως ο οδηγός, όχι μόνον δεν έκανε καμία προσπάθεια να επαναφέρει το όχημα στην πορεία του, αλλά ούτε καν επιχείρησε να φρενάρει, πέφτοντας με όλη την ταχύτητά του πάνω στην νταλίκα.

Η πιθανότητα κλαταρίσματος ενός ελαστικού μάλλον απομακρύνεται και αυτή από το κάδρο των αιτιών της τραγωδίας, καθώς ο οδηγός ή θα είχε προσπαθήσει να επαναφέρει το αυτοκίνητο στην πορεία του, ή θα είχε φρενάρει που δεν φαίνεται να έχει κάνει.

Μετά την προσπέραση ο οδηγός βγάζει δεξί φλας για να ξαναμπεί στη δεξιά λωρίδα, αλλά αμέσως μετά βγάζει αριστερό και ξαναβγαίνει στο αντίθετο ρεύμα, για να συνεχίσει την προσπέραση σαν να μην βλέπει καθόλου την νταλίκα που έρχεται.

Επίσης αποκλείεται να αποκοιμήθηκε, καθώς δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση έχει επιχειρήσει προσπέρασμα.

Από το βίντεο φαίνεται να ξεκινά τη διαδικασία να επιστρέψει στη λωρίδα του και ξαφνικά, δίχως εμφανή λόγο, επιστρέφει το αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα και πέφτει αφρενάριστο πάνω στην νταλίκα.

Εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει με έναν τροχό σφηνωμένο κάτω από την νταλίκα που προσπέρασε το μοιραίο minibus πριν την μετωπική, αυτός είναι μάλλον τροχός του βαν που εκτοξεύτηκε μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Σχετικά Άρθρα