Ηλεία: Κυνηγός βρήκε ανθρώπινη σορό σε δύσβατη περιοχή
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση των αρμόδιων Αρχών στην ευρύτερη περιοχή του Γρύλλου Ηλείας, έπειτα από τον εντοπισμό ανθρώπινης σορού από κυνηγό που κινούνταν στην περιοχή. Ο άνδρας βρήκε τη σορό σε απομονωμένο και δύσβατο αγροτικό σημείο και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο.
Η σορός εντοπίστηκε σε περιοχή όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες για τον 63χρονο άνδρα από τον Γρύλλο, στον Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, ο οποίος αγνοούνταν από τις 6 του μήνα. Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του είχε σημάνει συναγερμός, με τους συγγενείς να δηλώνουν την απουσία του και τις Αρχές να πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.
Στο σημείο κατευθύνονται αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για αυτοψία, προκειμένου να εξακριβωθεί αν η σορός ανήκει στον αγνοούμενο 63χρονο.