Ο Αντετοκούνμπο έσωσε γυναίκα από ληστεία- Τον χτύπησε ο δράστης (vid)

 Ο Αντετοκούνμπο έσωσε γυναίκα από ληστεία- Τον χτύπησε ο δράστης (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν τα ξημερώματα τη δεύτερη ήττα τους στη σεζόν, μετά από έξι αγώνες στο NBA, χάνοντας από τους Σακραμέντο Κινγκς με 135-133 σε ένα δραματικό φινάλε. Παρότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση, με 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ, μια λανθασμένη πάσα του στα τελευταία δευτερόλεπτα αποδείχθηκε μοιραία για την εξέλιξη του αγώνα.

Αυτό που προκάλεσε, ωστόσο, τη μεγαλύτερη εντύπωση δεν ήταν η απόδοσή του στο παρκέ, αλλά το μαυρισμένο δεξί του μάτι, το οποίο παρατήρησαν όλοι μετά το τέλος της αναμέτρησης. Όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους, ο «Greek Freak» έδωσε μια απροσδόκητη απάντηση, με τον χαρακτηριστικό του χιούμορ και φυσικότητα:

«Είχα πάει για ψώνια και είδα κάποιον που πήγε να αρπάξει την τσάντα μιας κυρίας. Του φώναξα “τι κάνεις, άνθρωπέ μου; Σταμάτα!”. Έτρεξα και τον άρπαξα, εκείνος μου έριξε μια αγκωνιά, αλλά τον έριξα κάτω», αποκάλυψε με χαμόγελο.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης συνέχισε την αφήγησή του, αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκόμενους: «Πήρα την τσάντα και την έδωσα στην κυρία, της πλήρωσα και τα ψώνια της, γιατί ήταν σε σοκ. Μετά, ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβε, εγώ γύρισα σπίτι μου, έκανα λίγη θεραπεία και κοιμήθηκα», είπε, διατηρώντας το γνωστό του χαμόγελο και τη σεμνότητα που τον χαρακτηρίζει.

https://twitter.com/Bucks/status/1984795983515885976

Όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν, ρωτώντας τον αν η ιστορία είναι αληθινή, ο Αντετοκούνμπο έγνεψε καταφατικά, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο του την απρόσμενη περιπέτεια.

Οι Μπακς δεν άφησαν την ιστορία ασχολίαστη. Λίγες ώρες αργότερα, δημοσίευσαν στο Χ (πρώην Twitter) τις δηλώσεις του Γιάννη, συνοδεύοντάς τες με τη φράση: «Ο φιλικός σας γείτονας, Γιάννης»