Αμβούργο: Στο σκαμνί ξανά πρώην σύντροφος που βίαζε τη σύντροφό του με φίλους του και της άφησε τατουάζ
Στις αρχές Δεκεμβρίου 2025 αναμένεται να καταθέσει ξανά μία γυναίκα, που έπεσε θύμα του φίλου της στο Αμβούργο. Η γυναίκα απήχθη και βιάστηκε πολλές φορές από τον Αφγανό σύντροφό της και τους τρεις φίλους του που την ανάγκασαν να κάνει τατουάζ στην κοιλιά της μέχρι και το όνομα του βασανιστή της.
Σύμφωνα με την κατάθεσή της η 23χρονη σήμερα γυναίκα, πριν δυο χρόνια έπεσε θύμα απαγωγής, φίμωσης και βιασμού για αρκετές μέρες από έναν 33χρονο Αφγανό, με την επωνυμία Τζάσερ Α. Ο ίδιος συναντήθηκε με την κοπέλα στις 23 Αυγούστου 2023 και μαζί του ήρθαν άλλοι τρεις φίλοι του.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη dailymail, οι τέσσερις άνδρες ανάγκασαν τη νεαρή γυναίκα να μπει σε ένα μαγαζί, που έκανε τατουάζ. Την ανάγκασαν να κάνει τατουάζ στην κοιλιά της το παρατσούκλι του “Ηλίας”, με μεγάλα, καλλιγραφικά γράμματα.
Μιλώντας σε δικαστήριο του Αμβούργου την Τετάρτη, η κοπέλα είπε ότι είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να αφαιρέσει το μελάνι με λέιζερ. «Αλλά είναι πολύ βαθύ, το έκαναν επίσης πολύ σκούρο, δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Είναι πρακτικά μια σφραγίδα για να δείξω πού ανήκω», είπε.
Στο διάδρομο του δικαστηρίου, φωτογραφήθηκε να σηκώνει το πουλόβερ της για να αποκαλύψει το τεράστιο τατουάζ που καλύπτει ολόκληρη την κοιλιά της.
Αφού έκανε το τατουάζ, το θύμα είπε ότι την πήγαν πίσω στο διαμέρισμά της όπου ο Τζάσερ, σύμφωνα με τη μαρτυρία της, την κακοποίησε και την βίασε κατ΄ επανάληψη.
«Με χτυπούσε, με δάγκωνε και με κλωτσούσε επανειλημμένα και με βιντεοσκόπησε, φιμωμένη και ημίγυμνη», είπε στο δικαστήριο.
Η δοκιμασία διήρκεσε επτά ημέρες, μέχρι που μια ομάδα SWAT εισέβαλε στο διαμέρισμά της και την έσωσε από τους απαγωγείς της. «Ήμουν αρκετά τυχερή που κατάφερα και πήρα πίσω το τηλέφωνό μου και επικοινώνησα με τους γονείς μου», είπε.
«Θέλω να αφήσω τα πάντα πίσω μου. Ας ελπίσουμε ότι ο χρόνος θα φέρει κάποια θεραπεία. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί», ανέφερε αλλά το σημάδι της δεν βοηθά.
Το 2024, ο Τζάσερ καταδικάστηκε πρωτόδικα σε εννέα χρόνια φυλάκισης και κρίθηκε κρατούμενος για βιασμό, επίθεση, στέρηση της ελευθερίας, εξαναγκασμό και απειλές από το Περιφερειακό Δικαστήριο του Αμβούργου.
Ο πρόεδρος του περιφερειακού δικαστηρίου του Αμβούργου δήλωσε τότε: «Φερθήκατε στη γυναίκα σαν να ήταν ένα κοπάδι βοοειδών σε ένα ράντσο του Τέξας. Αυτό είναι απλώς απάνθρωπο!»
Ο Τζάσερ είχε προηγούμενο ποινικό μητρώο και είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για άλλα βίαια αδικήματα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Blick.
Απευθυνόμενος στο θύμα, ο δικαστής ολοκλήρωσε τη διαδικασία: «Είναι μια ισχυρή προσωπικότητα. Τόλμησε να καταγγείλει τον κατηγορούμενο. Αν ήταν αδύναμη, θα είχε πληγωθεί από την πράξη. Ευτυχώς, δεν είναι».
Το θύμα πρόκειται να επιστρέψει στο δικαστήριο στις αρχές Δεκεμβρίου, όπου έχει προγραμματιστεί η επόμενη ακρόαση για την υπόθεση του τατουάζ. Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο επικαλούμενος ασθένεια.