Κτηνωδία στην Ηλεία: Βασάνισαν και κακοποίησαν σεξουαλικά σκυλί στο Επιτάλιο

 Κτηνωδία στην Ηλεία: Βασάνισαν και κακοποίησαν σεξουαλικά σκυλί στο Επιτάλιο

Φρίκη κι αποτροπιασμό προκάλεσε περιστατικό άθλιας κακοποίησης ζώου, που σημειώθηκε στην Ηλεία. Ένας σκύλος εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, κοντά στο χωριό Επιτάλιο, σήμερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Φιλοζωικής Κρεστένων «Νοιάζομαι». Το ζώο με το ζόρι περπατούσε, αιμορραγούσε ασταμάτητα και έφερε βαριά τραύματα, σε σημείο αρχικά οι εθελοντές να πιστέψουν πως δέχτηκε πυροβολισμό.

Η αλήθεια, όμως, μόλις έκαναν επίσκεψη στον κτηνίατρο τους συγκλόνισε. Σύμφωνα με την ανάρτηση της φιλοζωικής οργάνωσης, «διαπιστώθηκε ότι το ζώο είχε σοβαρό σκίσιμο στον πρωκτό, προκαλούμενο από αντικείμενο που του εισήχθη βάναυσα. Ο κτηνίατρος του έκανε 8 ράμματα. Το ζώο νοσηλεύεται και παλεύει».

Η Φιλοζωική Κρεστένων «Νοιάζομαι» έκανε γνωστό ότι έχει ήδη κατατεθεί επίσημη καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα για την απάνθρωπη πράξη. Ταυτόχρονα απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει ή είδε κάτι σχετικό με το περιστατικό να επικοινωνήσει με τις αρχές, ώστε να εντοπιστεί ο δράστης αυτής της αποτρόπαιης πράξης.

«Αυτό που έγινε δεν είναι “απλώς” κακοποίηση ζώου. Είναι σαδιστική, εγκληματική πράξη. Και όποιος το έκανε, είναι επικίνδυνος για όλους μας. Αν γνωρίζετε κάτι, επικοινωνήστε με τις Αρχές ή στείλτε μας μήνυμα. Ένα κτήνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Ένα τέρας που αν δεν δίστασε να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα ζώο, δεν θα διστάσει να το κάνει και σε έναν άνθρωπο. Ίσως σ’ ένα ανυπεράσπιστο παιδί. Αν γνωρίζεις κάτι και σιωπάς, είσαι συνένοχος. Κινδυνεύεις και εσύ ο ίδιος. Το καταλαβαίνεις;» ανέφερε η Φιλοζωική σε οργισμένη ανάρτησή της.