Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 37χρονου Βούλγαρου στο Μπουρνάζι-Ξεκαθάρισμα λογαριασμών
Βίντεο από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες από θαμώνες του club στο Μπουρνάζι, οδήγησαν στην άμεση ταυτοποίηση του άνδρα που κατάφερε το θανάσιμο χτύπημα με το μαχαίρι στον 37χρονο Βούλγαρο και αναζητούν τα ίχνη του. Δράστης και θύμα, ήταν παλιοί γνώριμοι των αρχών.
Ο 37χρονος φέρεται να ήταν μέλος γνωστής ομάδας εκβιαστών, παρακλάδι της οποίας είχε εξαρθρώσει προ μηνών η ΕΛ.ΑΣ. Ήταν μέλος της ομάδας Lions, που είχε απασχολήσει το τμήμα Εκβιαστών, αλλά και το Ανθρωποκτονιών, καθώς έχουν εμπλακεί και σε δολοφονία σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, όπου μέλη της συμμορίας ενεπλάκησαν με άτομα άλλης συμμορίας κι έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας θαμώνας που είχε πάει για να δει έναν αγώνα.
Ανάμεσά στους πιστολέρο, ήταν κι ένας σκληρός ποινικός, ο 42χρονος Αλβανός Ν.Μ., με τη συμμορία να απαρτίζεται κυρίως από ομοεθνείς του, ορισμένοι εξ αυτών είναι έγκλειστοι στις φυλακές. Αρκετά μέλη της εξαρθρώθηκαν στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου καταδικάστηκαν γιατί πουλούσαν προστασία σε μαγαζιά κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, σε Πατήσια, Σεπόλια, Άγιο Παντελεήμονα κι αλλού.
Λίγους μήνες αργότερα, μέλος της ομάδας, ένας 39χρονος Αλβανός, ενεπλάκη σε επεισόδιο στο Γκάζι, όπου έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε μια παρέα ατόμων.
Ο 37χρονος Βούλγαρος έχει «βαρύ» φάκελο στο Εκβιαστών, αλλά και στο Ανθρωποκτονιών, καθώς είχε απασχολήσει στο παρελθόν για σοβαρά αδικήματα. Μάλιστα, είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης στη Λάρισα για ανθρωποκτονία, ενώ η λίστα περιλαμβάνει ναρκωτικά, όπλα και προστασία σε μαγαζιά.
Οι Αρχές είναι πεπεισμένες ότι ο Βούλγαρος δολοφονήθηκε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η δολοφονία έγινε στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/10) σε κλαμπ στο Μπουρνάζι, με τον δολοφόνο να μπαίνει στο μαγαζί και να ζητά από τον Βούλγαρο να βγει έξω για να του μιλήσει. Αρχικά αρνήθηκε όμως κατόπιν βγήκε και τελικά δέχθηκε την μαχαιριά με αποτέλεσμα να πεθάνει λίγη ώρα αργότερα στο Κρατικό Νίκαιας όπου διακομίσθηκε.
Ο δολοφόνος έχει ταυτοποιηθεί κι αναζητείται από τις Αρχές.