Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Κύπριου επιχειρηματία Δημοσθένους-Τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του

 Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Κύπριου επιχειρηματία Δημοσθένους-Τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του

Δολοφονία του γνωστού επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στην Κύπρο. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 49χρονος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών εντός του πολυτελούς οχήματός του στο ύψος του Τσιρείου σταδίου.

Η Αστυνομία ενημέρωσε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής το κοινό ότι λόγω του φόνου έκλεισε ο δρόμος από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Τροόδους.

Νεότερες πληροφορίες από το sigmalive.com αναφέρουν ότι η δολοφονία φέρεται να έγινε έξω από το σπίτι του επιχειρηματία.

Τότε ο 49χρονος βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο αυτοκίνητο από τον γιο του προκειμένου να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο. Στην πορεία προκλήθηκε ατύχημα με αποτέλεσμα δεύτερο αυτοκίνητο να πάει στο σημείο προκειμένου να διακομισθεί στο νοσοκομείο ο 49χρονος.

Η Αστυνομία ακόμη δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για το συμβάν, πράγμα που θα πραγματοποιηθεί αργότερα το απόγευμα σήμερα.