Κως: Ένταση με μαθήτριες στο νησί- Άγριος καβγάς και σύλληψη και των ίδιων και των γονιών τους

 Κως: Ένταση με μαθήτριες στο νησί- Άγριος καβγάς και σύλληψη και των ίδιων και των γονιών τους

Στη σύλληψη των δύο ανήλικων κοριτσιών, που ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά στο νησί της Κω προχώρησαν χθες το απόγευμα οι αστυνομικές αρχές του νησιού. Οι αστυνομικοί, συνέλαβαν επίσης και τους γονείς των δύο κοριτσιών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση ανηλίκων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των τοπικών εφημερίδων «Το βήμα της Κω» και «Ροδιακή» και τα όσα κατατέθηκαν στις αρμόδιες αρχές, ο άγριος καυγάς και ο ξυλοδαρμός της μιας μαθήτριας, έγινε για τα μάτια ενός αγοριού, αφού προηγουμένως οι μαθήτριες αντάλλαξαν έντονα λόγια μεταξύ τους.

Όπως αναφέρεται, το επεισόδιο καταγράφηκε σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα κινητά τηλέφωνα μαθητών. Στο υλικό φαίνεται η ένταση ανάμεσα στις δύο μαθήτριες να κλιμακώνεται, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια, ενώ οι υπόλοιποι αν και αρχικά κοιτούσαν αμέτοχοι, αργότερα όταν η κατάσταση ξέφυγε φώναξαν στις μαθήτριες να σταματήσουν και τις χώρισαν.

Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί και άλλα παρόμοια περιστατικά βίας μεταξύ μαθητών σε σχολεία του νησιού, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, γονείς έχουν ήδη ενημερώσει την Αστυνομία, ζητώντας να ληφθούν μέτρα ώστε να προστατευτούν τα παιδιά τους.