Το τερμάτισε ο Μπαλάσκας-Η κίνηση σοκ στο “Πρωϊνό”
Έχουν ξεφύγει τα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση. Κατά την εκπομπή «Πρωινό», ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας έκανε μια κίνηση στον αέρα που άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό.
Όταν ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ότι σε χθεσινή έξοδό του οι φίλοι του μίλησαν για εκείνον και παρατήρησε ότι και οι δύο φορούσαν παρόμοιες αποχρώσεις ρούχων χωρίς να το έχουν συνεννοηθεί, ο Μπαλάσκας απάντησε απλά: «Χημεία είναι αυτό».
Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε: «Ο κόσμος σε συγκρίνει με τον Καλλιακμάνη, είστε οι δύο αστυνομικοί που βγαίνουν και ενημερώνουν τον κόσμο. Ο Καλλιακμάνης έχει βγει γυμνός να μαζέψει σοδειές και υπάρχει παν-λαϊκή απαίτηση να σε δουν σε αντίστοιχες αγροτικές εργασίες με τέτοιο τρόπο».
Τότε, ο αστυνομικός αναλυτής απάντησε: «Ο Καλλιακμάνης δεν έχει κάτι που έχω εγώ» και σήκωσε τη μπλούζα του, δείχνοντας το δασύτριχο στέρνο του.
Όλη η ομάδα της πρωινής εκπομπής έμεινε… άφωνη. «Ζητώ συγγνώμη από το κοινό» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.