Νέο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης-Χωρίς φρένα η σύγκρουση στο φανάρι
Στο νέο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας διακρίνεται το ΙΧ που οδηγούσε ο 21χρονος να χτυπά από πίσω το αυτοκίνητο της 64χρονης το οποίο στη συνέχεια «καρφώνεται» σε μια κολώνα και καταλήγει με αντίθετη κατεύθυνση στο ρεύμα προς Αθήνα. Μετά τη σύγκρουση το πρώτο όχημα περνά στην αριστερή λωρίδα του αντιθέτου ρεύματος κυκλοφορίας και συγκρούεται διαδοχικά με το τρίτο ΙΧ και το ταξί.
Στη φονική καραμπόλα τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με εμπλεκόμενα τρία ΙΧ και ένα ταξί μια γυναίκα, 64 ετών, έχασε τη ζωή της ενώ υπάρχουν και τρεις τραυματίες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το ΙΧ του 21χρονου κινείται με μεγάλη ταχύτητα στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας και καταλήγει αφρενάριστο στο αυτοκίνητο της 64χρονης.
Αδιευκρίνιστο, ωστόσο, παραμένει γιατί η 64χρονη έχει ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό της και δεν ξεκινά παρόλο που το φανάρι έχει ανάψει πράσινο.
Τα υπόλοιπα οχήματα κινούνται κανονικά και ένας οδηγός μηχανής κάνει ελιγμό και την προσπερνά από δεξιά καθώς είδε ότι το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο.
Ο 21χρονος, ωστόσο, δεν βλέπει ότι το ΙΧ της 64χρονης είναι σταματημένο και δίχως να κόψει ταχύτητα πέφτει πάνω του με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού.