Συγκίνηση στο Α’ Νεκροταφείο για το 40ήμερο μνημόσυνο της Λένας Σαμαρά

 Συγκίνηση στο Α’ Νεκροταφείο για το 40ήμερο μνημόσυνο της Λένας Σαμαρά

Σαρανταήμερο μνημόσυνο για την Λένα Σαμαρά, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025. Η κόρη του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά πέθανε σε ηλικία 34 ετών στις 7 Αυγούστου 2025. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Δεκάδες φίλοι, συνάδελφοι και γνωστοί έσπευσαν για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Α΄ Νεκροταφείο, όπου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της κόρης του, Λένας.

Συγκινημένοι, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγός του Γεωργία και ο γιος τους Κωνσταντίνος στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων. Κόσμος βρέθηκε εκεί για να τους αγκαλιάσει και να τους πει έναν λόγο παρηγοριάς για τη νεαρή Λένα, που έφυγε τόσο πρόωρα και με τόσο απρόσμενο τρόπο. Τραγική φιγούρα η μητέρα του κοριτσιού.

σαμαρας

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, βουλευτές της ΝΔ, η Άντζελα Γκερέκου αλλά και πλήθος κόσμου που θέλησε να βρεθεί μαζί με την οικογένεια του Μεσσήνιου πρώην πρωθυπουργού.