Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε 26χρονος διανομέας- Φέρεται ότι πωλούσε κάνναβη στον Ασπρόπυργο

 Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε 26χρονος διανομέας- Φέρεται ότι πωλούσε κάνναβη στον Ασπρόπυργο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε 26χρονος στον Ασπρόπυργο για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατηγορείται ότι διακινούσε ακατέργαστη κάνναβη στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Ειδικότερα, ο 26χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ασπροπύργου μετά από πληροφορίες που είχαν πως ένα άτομο, που εργάζεται ως διανομέας με δίκυκλο διακινεί ακατέργαστη κάνναβη.

Όταν εντοπίστηκε ο 26χρονος και έγινε έλεγχος στο σπίτι του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 68,4 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης διαχωρισμένα σε πλήθος νάιλον συσκευασιών, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 278 ευρώ καθώς και δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Ο 26χρονος συνελήφθη και σύμφωνα με τη δικογραφία, κατηγορείται για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.