Ηράκλειο: Μεταφέρονται στην Αθήνα οι εγκαυματίες από τη φωτιά στο γήπεδο σε κρίσιμη κατάσταση
Επιδεινώνεται η κατάσταση των δύο ανθρώπων που τραυματίστηκαν σοβαρά από τη φωτιά στα αποδυτήρια του γηπέδου ΕΓΟΗ στο Ηράκλειο, το βράδυ της Παρασκευής (22/08/2025).
Η 36χρονη εγκαυματίας και ο 40χρονος τραυματίας, αναμένεται μέσα στην ημέρα να μεταφερθούν από το ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου, με αεροδιακομιδή στο Θριάσιο νοσοκομείο της Αττικής ώστε να τους δοθεί η απαραίτητη φροντίδα. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη καθώς εγκλωβίστηκαν στα αποδυτήρια που είχαν αρπάξει φωτιά για αρκετή ώρα.
Η φωτιά ξέσπασε χθες το βράδυ, την ώρα που η 36χρονη και ο 40χρονος βρίσκονταν στα αποδυτήρια, όπου κατά τη διάρκεια συντήρησης στις εγκαταστάσεις έγινε ανάφλεξη, αναφέρει η ΕΡΤ.
Επί τόπου έσπευσαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 άτομα.
Προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα για τα ακριβή αίτια.