Στο νοσοκομείο με αρρυθμίες ο Αμερικανός σκηνοθέτης, Φράνσις Φορντ Κόπολα

 Στο νοσοκομείο με αρρυθμίες ο Αμερικανός σκηνοθέτης, Φράνσις Φορντ Κόπολα

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, εισήχθη στην πανεπιστημιακή πολυκλινική Τορ Βεργκάτα της Ρώμης.

Ο 86χρονος σκηνοθέτης είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει επέμβαση στην καρδιά στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Όμως, λίγο μετά την εισαγωγή του, φέρεται να παρουσίασε ελαφρά καρδιακή αρρυθμία και οι γιατροί, στη φάση αυτή, παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας του.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο πολυβραβευμένος κι αγαπημένος σκηνοθέτης των ταινιών “Ο Νονός”, που έλαβε 11 υποψηφιότητες για ΟΣΚΑΡ, “Αποκάλυψη Τώρα” και πολλών άλλων γνωστών έργων, είναι ιταλικής καταγωγής και τους τελευταίους μήνες βρέθηκε στην Ιταλία, εν όψει των γυρισμάτων της επόμενης ταινίας του.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ