Κίνηση : Φράκαρε ο Κηφισός και η Αθηνών – Καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά
Καθυστερήσεις σημειώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (29/07) στο λιμάνι του Πειραιά, λόγω της αυξημένης κίνησης από την έξοδο των αδειούχων του Ιουλίου. Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές και καθυστερήσεις στην επιβίβαση.
Προβλήματα εντοπίζονται και στο οδικό δίκτυο, ειδικά στο Φάληρο, στο ρεύμα προς το λιμάνι, όπου η κυκλοφορία παρουσιάζει έντονα προβλήματα. Οι Αρχές συνιστούν υπομονή και προτροπή για έγκαιρη αναχώρηση προς το λιμάνι.

Στο κόκκινο η κίνηση και στον Κηφισό καθώς παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Συγκεκριμένα, το μποτιλιάρισμα περιορίζεται από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας έως τα Σεπόλια και στα δυο ρεύματα.

Μια παρόμοια εικόνα με τις προηγούμενες ημέρες έχει και η λεωφόρος Αθηνών όπου έχουν δημιουργηθεί καθυστερήσεις και στα δυο ρεύματα από το ύψος του Χαϊδαρίου έως τα διυλιστήρια του Σκαραμαγκά.
Παράλληλα, στο κέντρο της Αθήνας, φαίνεται να είναι αυξημένη η κίνηση σε κεντρικές λεωφόρους. Συγκεκριμένα οι λεωφόροι Αλεξάνδρας, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Κηφισίας παρουσιάζουν κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Στην Αττική Οδό, δεν παρατηρούνται καθυστερήσεις προς το παρόν και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται ομαλά.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
5’-10’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις 5'-10΄ στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα). https://t.co/E9V3i6w2oK— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) July 29, 2025