“Σ’ αγαπώ Ελλάδα” λέει η Κάιλι Μινόγκ – Οι λεπτομέρειες για τη συναυλία της με τη Λορίν στην Αθήνα

 “Σ’ αγαπώ Ελλάδα” λέει η Κάιλι Μινόγκ – Οι λεπτομέρειες για τη συναυλία της με τη Λορίν στην Αθήνα

Η Κάιλι Μινόγκ επιστρέφει θριαμβευτικά στην Ελλάδα για μια και μοναδική εμφάνιση στο πλαίσιο του Release Athens 2025, φέρνοντας μαζί της την εκθαμβωτική ενέργεια του Tension Tour, της μεγαλύτερης περιοδείας της τελευταίας 15ετίας, η οποία έχει ήδη αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια και sold out σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Με καριέρα που μετρά πάνω από τέσσερις δεκαετίες, η «πριγκίπισσα της pop» έχει γράψει το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία της παγκόσμιας μουσικής. Από τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός, μέχρι τις κορυφές των charts με πωλήσεις άνω των 80 εκατομμυρίων δίσκων, η Κάιλι Μινόγκ έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες της διεθνούς showbiz και την κορυφαία καλλιτέχνιδα στην ιστορία της Αυστραλίας.

Το 2023 την είδαμε να κυκλοφορεί το «Tension II», έναν δίσκο που την οδήγησε σε ένα σπάνιο επίτευγμα: να γίνει η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα που κατακτά την κορυφή των βρετανικών charts σε πέντε συνεχόμενες δεκαετίες – από τα 80s μέχρι σήμερα.

Η διαδρομή της είναι γεμάτη σταθμούς-ορόσημα: από την ανεμελιά του «I Should Be So Lucky» και τη διαχρονική επιτυχία του «The Loco-Motion», μέχρι τη συνεργασία με καλλιτέχνες όπως οι Nick Cave, Pet Shop Boys και Manic Street Preachers. Το «Can’t Get You Out Of My Head» έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, κατακτώντας τα charts σε περισσότερες από 40 χώρες και πουλώντας πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το 2024 επιβεβαίωσε πως παραμένει στο προσκήνιο με τον ίδιο ενθουσιασμό: βραβείο Global Icon στα Brit Awards, Grammy για το «Padam Padam» στην κατηγορία Best Pop Dance Recording, και μια ιστορική εμφάνιση μπροστά σε 60.000 θεατές στο Hyde Park, που χαρακτηρίστηκε από τον Guardian ως «λαμπρή γιορτή pop τελειότητας».

Απόψε στην Πλατεία Νερού

Η Κάιλι Μινόγκ υπόσχεται ένα εκρηκτικό show με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της: «In Your Eyes», «Come Into My World», «Spinning Around», «Slow», «All the Lovers», «Love at First Sight», αλλά και το πρόσφατο «Padam Padam».

«Πολλή ενέργεια, πολλά συναισθήματα, αναμνήσεις και θα περάσουμε τέλεια», δήλωσε η ίδια λίγο πριν τη συναυλία της στην Ελλάδα. Και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η τελευταία μας συναυλία στην Ευρώπη, οπότε όλοι μας είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι».

Η Aυστραλή σταρ δεν παρέλειψε να εκφράσει για ακόμα μια φορά την αγάπη της για τη χώρα μας: «Μου αρέσουν το φαγητό, η θάλασσα, ο καιρός, αλλά για μένα αυτό που ξεχωρίζει είναι οι άνθρωποι εδώ, η ανοιχτή καρδιά και η φιλόξενη ατμόσφαιρα. Με κάνετε να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Σ’ αγαπώ Ελλάδα».

Λορίν: Η βασίλισσα της Eurovision πλαισιώνει τη βραδιά

Πριν την Κάιλι, στη σκηνή θα ανέβει η εκρηκτική Λορίν. Η Σουηδή σταρ που έγραψε ιστορία στον διαγωνισμό της Eurovision, επιστρέφει στην Αθήνα για μια εμφάνιση που αναμένεται υποβλητική και φορτισμένη με συναίσθημα και δύναμη.

Με καταγωγή από το Μαρόκο και παιδικά χρόνια σε πολύτεκνη οικογένεια, η Λορίν ξεκίνησε τη μουσική της πορεία μέσα από το σουηδικό Idol. Το breakthrough ήρθε το 2011 με το «My Heart Is Refusing Me» και το απόγειο το 2012, όταν σάρωσε τη Eurovision με το «Euphoria».

Το 2023 έγινε η πρώτη γυναίκα που κερδίζει δεύτερη φορά τη Eurovision, με το «Tattoo», σημειώνοντας επιτυχία σε 19 χώρες και εκατομμύρια streams. Οι τελευταίες της δουλειές περιλαμβάνουν τα «Warning Signs», «Forever» και «Gravity», ενώ η επόμενη μεγάλη της περιοδεία είναι ήδη στα σκαριά.

Απόψε, στην Πλατεία Νερού, Λορίν και Κάιλι Μινόγκ θα ενώσουν δυνάμεις για μια βραδιά αφιερωμένη στη δύναμη της ποπ – από τα 80s μέχρι το σήμερα.