Tραγωδία στην Άγκυρα: Τρεις νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα-Ανάμεσά τους ένα βρέφος
Τραγωδία στην Άγκυρα, όταν πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 26όροφου κτηρίου στην περιοχή Τσανκάγια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος μόλις 3,5 μηνών, έχασαν τη ζωή τους.
Η πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου, σε συγκρότημα διαμερισμάτων στημ περιοχή Τσάνκαγια της Άγκυρας το οποίο περιλαμβάνει δύο πολυώροφα κτίρια.
Σύμφωνα με το κρατικό TRT αιτία της πυρκαγιάς, η οποία ξέσπασε σε διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο του 24όροφου κτιρίου, παραμένει άγνωστη ενώ οι φλόγες εξαπλώθηκαν γρήγορα. Το διαμέρισμα γρήγορα μετατράπηκε σε πύρινη σφαίρα και ο καπνός τύλιξε ολόκληρο το κτίριο.
Καθώς οι κάτοικοι που επλήγησαν από τον καπνό προσπαθούσαν να εκκενώσουν τα σπίτια τους πανικόβλητοι, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Κλήσεων Έκτακτης Ανάγκης 112. Στην περιοχή στάλθηκαν ομάδες της πυροσβεστικής, της αστυνομίας, της AFAD, της UMKE και ιατρικών υπηρεσιών.