Συνεδριάζει αύριο στις 12:00 το ΚΥΣΕΑ υπό τον Μητσοτάκη
Δύο σημαντικές παρουσίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Τετάρτη 2 Ιουλίου, με φόντο την εσωτερική ασφάλεια και τη διεθνή οικονομική σκηνή.
Στις 12:00 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στον απόηχο των τελευταίων γεωπολιτικών εξελίξεων και της επικαιρότητας στον τομέα της εθνικής ασφάλειας.
Το βράδυ, στις 20:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε δημόσια συζήτηση με τον Daron Acemoglu, διακεκριμένο καθηγητή Οικονομικών του MIT, στο πλαίσιο της 29ης Ετήσιας Συζήτησης Στρογγυλής Τραπέζης του Economist με την Ελληνική Κυβέρνηση, που πραγματοποιείται στο Grand Resort Lagonissi.