Νατσιός: Συνταγματολόγος της συμφοράς ο Αλιβιζάτος-“Παπαγαλάκι” ο Κοντονής

Ο Δημήτρης Νατσιός αποκάλεσε «συνταγματολόγο της συμφοράς» τον ομότιμο καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Νίκο Αλιβιζάτο.
Αιτία του χαρακτηρισμού ήταν οι αντιδράσεις νομικών και συνταγματολόγων, μεταξύ των οποίων και του κ. Αλιβιζάτου, στην πρόταση της Μαρίας Καρυστιανού, που συνυπέγραψε και το κόμμα του κ. Νατσιού, για παραπομπή 11 πολιτικών προσώπων, μεταξύ των οποίων και του πρωθυπουργού στην Προανακριτική με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
«Γιατί στην περίπτωση των Σπαρτιατών δεν έκανε λάθος; Ο κύριος Αλιβιζάτος είναι αναξιόπιστος. Τον επιστρατεύει η Νέα Δημοκρατία, η κυβέρνηση, όταν χρειάζεται να υποστηρίξει πράγματα τα οποία πολλές φορές είναι ανυπόστατα, τόνισε ο κ. Νατσιός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107.7.
Στο ίδιος μήκος κύματος, έβαλε στο στόχαστρό του και τον Ανδρέα Λοβέρδο, σημειώνοντας ότι «ξεφύτρωσε κι αυτός ξαφνικά, βάζει πλάτη σε κάθε καταστρατήγηση του Συντάγματος, μήπως και βρεθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και για τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Κοντονή, λέγοντας ότι επιστρατεύτηκαν τα «γνωστά παπαγαλάκια».