Το”αντίο” του δημάρχου Αλίμου στην 65χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο-“Υποδειγματική εργαζόμενη”

Το”αντίο” του δημάρχου Αλίμου στην 65χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο-“Υποδειγματική εργαζόμενη”

Μια ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε νωρίς το πρωί στη λεωφόρο Ποσειδώνος όταν ένα ταξί συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια υπάλληλος καθαριότητας η οποία επέβαινε στο μεγάλο όχημα. Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, αποχαιρέτισε την εργαζόμενη μέσα από μία ανάρτηση στα social media, χαρακτηρίζοντάς της «εξαιρετική γυναίκα».

«Σπαραγμός για τη Ρούλα, που έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί την ώρα του καθήκοντος… Βαθιά οδύνη για μια εξαιρετική γυναίκα και υποδειγματική εργαζόμενη που βρήκε άδικο και φριχτό θάνατο», αναφέρει ο κ. Κονδύλης.

«Ακόμα σε σοκ και συγκλονισμένοι, εκφράζουμε όλοι τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Θα έχουν τη συμπαράστασή μας σε ό,τι χρειαστεί, όπως και οι άλλοι δύο εργαζόμενοι, οι παρόντες στο τραγικό συμβάν», συμπληρώνει.

«Προσέχετε, όταν οδηγείτε. Δεν είστε μόνοι σας στον δρόμο! Η τραγωδία παραμονεύει σε κάθε γωνία, συχνά εκεί που δεν την περιμένουμε…», καταλήγει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Αλίμου.

Σχετικά Άρθρα