Σύλληψη Τούρκου μαφιόζου για το μακελειό στη Γλυφάδα
Συνελήφθη Τούρκος υπήκοος που φέρεται να εμπλέκεται στη διπλή μαφιόζικη δολοφονία στη Γλυφάδα, η οποία είχε σημειωθεί πριν από περίπου έναν χρόνο και αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ τουρκικών εγκληματικών οργανώσεων.
Ο άνδρας ήταν ήδη κρατούμενος για διοικητική απέλαση λόγω έλλειψης νομιμοποιητικών εγγράφων, ωστόσο οι ανακριτικές Αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, μετά από νέα στοιχεία που τον συνδέουν με το όχημα διαφυγής των εκτελεστών. Φέρεται ότι μετέφερε τους δράστες σε προκαθορισμένο σημείο, συμβάλλοντας στην οργάνωση και την εκτέλεση του εγκλήματος.
Η υπόθεση θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς σχετίζεται με τη δράση διεθνών εγκληματικών δικτύων στην Ελλάδα. Οι έρευνες για τη συμμετοχή του ίδιου και πιθανών συνεργών του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.