Λάρισα: Ομολόγησε ο 21χρονος μητροκτόνος- Τη μαχαίρωσε μετά από καβγά- Ήταν 14 ώρες νεκρή
Ο 21χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη 52χρονη μητέρα του στη Λάρισα. Η αστυνομία ερευνά την εμπλοκή του ξαδέλφου του. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο μητροκτόνος είχε σκοτώσει την 52χρονη τουλάχιστον 14 ώρες -από τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας- μέχρι τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι συγγενικό του πρόσωπο και προσπάθησαν να απομακρύνουν το πτώμα.
Ο χρόνος φαίνεται να ταυτίζεται και με τις μαρτυρίες γειτόνων που ανέφεραν πως άκουσαν κραυγές που καλούσαν σε «βοήθεια» εκείνη την ώρα.
Μάλιστα, φέρεται κάτοικοι να είδαν δύο άτομα να σέρνουν μέσα στο πάπλωμα το θύμα.
Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ο 21χρονος, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 52χρονη μητέρα του, με την οποία ζούσαν μαζί από τότε που εκείνη είχε χωρίσει από τον σύζυγό της, ύστερα από έναν έντονο τσακωμό τον οποίο είχαν. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τα πραγματικά αίτια του τσακωμού.
Το θύμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, ο δράστης χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τη μάνα του. Λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα προσπάθησε μαζί με τον ξάδερφό του να εξαφανίσουν το πτώμα.
Στην προσπάθειά τους να πετάξουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο σημείο που είχαν σχεδιάσει, κάποιος γείτονας τους είδε και οι κινήσεις τους, του προκάλεσαν την περιέργεια.
Ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι Αρχές που έφτασαν προς στο σημείο, όπου και βρήκαν νεκρή την 52χρονη γυναίκα.
Οι δύο συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη, καθώς τα δύο άτομα προσπάθησαν να διαφύγουν. Αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα Τρίτη στον Εισαγγελέα.