Μουγκοπέτρος: Απατεώνες ζητούν λεφτά “για την αποκατάσταση της υγείας του”
Να εκμεταλλευτούν την δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο Άρης Μουγκοπέτρος προσπαθούν διάφοροι επιτήδειοι, ζητώντας λεφτά στο όνομα της αποκατάστασης της υγείας του. Υπενθυμίζεται πως ο Άρης Μουγκοπέτρος είχε ένα σοβαρό ατύχημα με μια κροτίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Ο βιρτουόζος του κλαρίνου, που παραμένει νοσηλευόμενος στο ΚΑΤ, δεν είχε την παραμικρή σχετική ενημέρωση για κάτι τέτοιο, όπως αναφέρει και ο δικηγόρος του στο MEGA.
Μάλιστα προχώρησε και σε σχετική ανάρτηση στα social media.
«Επειδή τις τελευταίες μέρες και ώρες εμφανίζονται κάποιοι επιτήδειοι ότι διεξαγάγουν δήθεν εράνους στο όνομά μου συλλέγοντας κιόλας χρήματα για την αποκατάσταση μου τονίζω πως δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν προς τούτο. Ενημερώνω τους ανθρώπους που με αγαπάνε πως δεν θέλω να εξαπατηθούν από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση μαζί μου».