Κυρανάκης: Στη ΝΔ προτιμούμε να παραμείνει ο Ανδρουλάκης στην ηγεσία -Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ

 Κυρανάκης: Στη ΝΔ προτιμούμε να παραμείνει ο Ανδρουλάκης στην ηγεσία -Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ

Την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη προκάλεσε η δήλωση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, σχετικά με τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι στη Νέα Δημοκρατία προτιμούν να παραμείνει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς σε τηλεοπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΪ για το αν υπάρχει ιδιαίτερη προτίμηση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας για την ηγεσία του κόμματος, ο κ. Κυρανάκης απάντησε πως ως κυβέρνηση «προτιμούμε να μείνει ο κ. Ανδρουλάκης»

Στην ανακοίνωσή το ΠΑΣΟΚ ζητά από τον υφυπουργό «να αφήσει τις προβοκατόρικες δηλώσεις και να ασχοληθεί με τις υποθέσεις του υπουργείου του».

«Ο ίδιος και το κόμμα του πρέπει να μείνουν έξω από διαδικασίες που δεν τους αφορούν, όπως οφείλει να κάνει κάθε κόμμα που σέβεται στοιχειωδώς την πολιτική δεοντολογία, είτε αυτό αφορά τον κ. Ανδρουλάκη είτε αλλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής»συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ.

«Ειδικά για τον κ. Ανδρουλάκη, εξάλλου, η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη δείξει το ήθος και την… “προτίμησή” της, με την παρακρατική παρακολούθηση του στις περασμένες εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ» αναφέρει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, καλό θα είναι να ασχολείται με τα ζητήματα του υπουργείου του, και ας αφήσει κατά μέρος τις προβοκατόρικες δηλώσεις.

Ο ίδιος και το κόμμα του πρέπει να μείνουν έξω από διαδικασίες που δεν τους αφορούν, όπως οφείλει να κάνει κάθε κόμμα που σέβεται στοιχειωδώς την πολιτική δεοντολογία, είτε αυτό αφορά τον κ. Ανδρουλάκη είτε αλλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ειδικά για τον κ. Ανδρουλάκη, εξάλλου, η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη δείξει το ήθος και την… ‘προτίμησή” της, με την παρακρατική παρακολούθηση του στις περασμένες εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ.

Η εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής είναι υπόθεση των φίλων και των μελών του και όχι των προβοκατόρων της κυβέρνησης».

Σχετικά Άρθρα