Γεωργόπουλος: Ελεγχθήκαμε και δεν μας καταλογίστηκε ούτε 1€ -Ο Κασσελάκης να σταματήσει να υπονομεύει τον ΣΥΡΙΖΑ

 Γεωργόπουλος: Ελεγχθήκαμε και δεν μας καταλογίστηκε ούτε 1€ -Ο Κασσελάκης να σταματήσει να υπονομεύει τον ΣΥΡΙΖΑ

Μια «οφειλόμενη απάντηση», όπως έγραψε, για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ όταν παρέλαβε το κόμμα ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε με ανάρτησή του ο Θύμιος Γεωργόπουλος. Παράλληλα, καλεί τον πρόεδρο του κόμματος να «σταματήσει όμως να υπονομεύει τον ΣΥΡΙΖΑ» γιατί «καταντάει απίστευτα κουραστικό».

Με την ανάρτηση απαντά σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου περί «δήθεν υπέρβαση 2,5 εκατ. ευρώ» της εκλογικής χρηματοδότησης που έλαβε το κόμμα στις περσινές διπλές εθνικές εκλογές.

Στην ανάρτησή του, ο πρώην οικονομικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους «συκοφάντες» τονίζει ότι για τις εθνικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2023 έχουν συνταχθεί αναλυτικές καταστάσεις εσόδων- εξόδων, οι οποίες έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες ελεγκτικές επιτροπές και «δεν μας έχει καταλογιστεί (έστω για τυπικούς λόγους) ούτε ένα ευρώ.

«Επειδή κάποια στιγμή αυτό το καλαμπούρι πρέπει να τελειώνει, οι “πηγές” ή ο υπεύθυνος των “πηγών” ο οποίος έχει την άποψη της διακίνησης “μαύρων” χρημάτων, ας καλέσει επιτέλους Οικονομικό Εισαγγελέα, Ελεγκτική Εταιρεία ή Ορκωτούς λογιστές για να βεβαιώσει τα όσα διαρρέει ή καταγγέλλει, όπως τόνισα και στην ομιλία μου στην Κεντρική Επιτροπή. Να σταματήσει όμως να υπονομεύει τον ΣΥΡΙΖΑ. Καταντάει απίστευτα κουραστικό…», καταλήγει ο Θύμιος Γεωργόπουλος.

Αναλυτικά η ανάρτηση Γεωργόπουλου:

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μόλις το προηγούμενο Σάββατο (6/7) από το βήμα της Συνέλευσης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (και μετά από τετράμηνη αναμονή) έδωσα καθαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις (χωρίς να λάβω την παραμικρή ανταπάντηση) για όσα εδώ και πολλούς μήνες, συνεχώς και αδιαλείπτως διαρρέονται ή και ευθέως καταλογίζονται για την κατάσταση των οικονομικών του κόμματος που παρέλαβε ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.

Κυριαρχούν «ειδήσεις» για: Ελλείμματα, Χάος και Μαύρα ταμεία.

Μετά την προεδρική αφωνία στο κορυφαίο όργανο, είδα σήμερα την ανάρτηση του Georghy Zhukov, γνωστού υποστηρικτή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη πλατφόρμα X, που αναπαρήγαγε το ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA (που έχει και το σχετικό βίντεο) κατά το οποίο «πηγές της Κουμουνδουρου» -σύμφωνα με την έμπειρη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή- συκοφαντούν το ίδιο μας το Κόμμα για δήθεν υπέρβαση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ της εκλογικής χρηματοδότησης που έλαβε το κόμμα μας για τις διπλές εθνικές εκλογές (Μαΐου και Ιουνίου) το 2023.

Οι συκοφάντες ας μάθουν ότι: και για τις δύο εκλογικές διαδικασίες έχουν συνταχθεί αναλυτικές καταστάσεις εσόδων – δαπανών, έχουν υποβληθεί εντός 2μήνου από την ημερομηνία διεξαγωγής της κάθε μίας εκλογικής αναμέτρησης, έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες ελεγκτικές επιτροπές του δημοσίου και δεν μας έχει καταλογιστεί (έστω για τυπικούς λόγους) ούτε ένα ευρώ.

Επειδή κάποια στιγμή αυτό το καλαμπούρι πρέπει να τελειώνει, οι «πηγές» ή ο υπεύθυνος των «πηγών» ο οποίος έχει την άποψη της διακίνησης «μαύρων» χρημάτων, ας καλέσει επιτέλους Οικονομικό Εισαγγελέα, Ελεγκτική Εταιρεία ή Ορκωτούς λογιστές για να βεβαιώσει τα όσα διαρρέει ή καταγγέλλει, όπως τόνισα ΚΑΙ στην ομιλία μου στην Κεντρική Επιτροπή.

Να σταματήσει όμως να υπονομεύει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Καταντάει απίστευτα κουραστικό…

Σχετικά Άρθρα