Κεχαγιά: Άτολμος ο ανασχηματισμός του Μητσοτάκη – Δεν αμφισβητείται ο Κασσελάκης

 Κεχαγιά: Άτολμος ο ανασχηματισμός του Μητσοτάκη – Δεν αμφισβητείται ο Κασσελάκης

O κ. Μητσοτάκης υπέστη μια εκλογική καθίζηση και έπρεπε να κάνει κάτι, που όπως διαπιστώσαμε έγινε για τα μάτια του κόσμου. Ένας άτολμος ανασχηματισμός», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Δεκατιανοί» με τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βούλα Κεχαγιά.

Αναφερόμενη στις συζητήσεις περί συγκρότησης της ευρύτερης κεντροαριστεράς και αν θα αναληφθούν αντίστοιχες πρωτοβουλίες στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η κ. Κεχαγιά σημείωσε: «Εμείς, από την άλλη πλευρά, έχουμε εξαγγείλει διά του προέδρου Καταστατικό Συνέδριο αρχές Οκτωβρίου. Μετά το συνέδριο, εφόσον περάσουν οι απαραίτητες καταστατικές αλλαγές, θα έχουμε ως είθισται και εκλογή οργάνων. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει πρόεδρο, έχει εκλεγεί τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και δεν αμφισβητείται, σε αντίθεση με άλλα κόμματα. Ωστόσο, δεν ταιριάζει σε μένα ως εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζω τις εσωτερικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, τις οποίες βεβαίως και παρακολουθούμε ωστόσο τηρούμε τις δέουσες αποστάσεις για λόγους δεοντολογίας και ηθικής τάξης».

«Να σας θυμίσω ότι ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας είπε ότι εφόσον η συνεργασία την οποία έχουμε απευθύνει στο ΠΑΣΟΚ και την Πλεύση Ελευθερίας σε κοινοβουλευτικό επίπεδο προχωρήσει θα επεκταθεί ενδεχομένως και σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις σε σωματεία, σε μεγάλα επιμελητήρια. Αυτά μπορούν να είναι ένα πρόκριμα που εφόσον ευοδωθεί, και δούμε ότι και οι άλλες πλευρές θέλουν γιατί δεν υπάρχει αντίδραση, να υπάρξει συνεργασία κοινοβουλευτικών ομάδων μέσα στη Βουλή, να ψηφίζουμε προτάσεις νόμου που θα ασκούν πίεση στην κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα