Η πρώην σύζυγος του γνωστού δικηγόρου είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

 Η πρώην σύζυγος του γνωστού δικηγόρου είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

Σε μια ακόμη ζοφερή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά με θύμα την πρώην σύζυγό του είχε εμπλακεί ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό της νυν συζύγου του και μητέρας του ανήλικου τέκνου του.

Όπως προκύπτει από το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ που έχει στη διάθεση του το newsit.gr, ο 52χρονος δικηγόρος τον Οκτώβριο του 2017, καταγγέλλεται από την τότε σύζυγο του για την εμπλοκή του σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην αναφορά της Αστυνομίας «στις 16/10/2017 και ώρα 09.00, υπεβλήθη μήνυση στην υπηρεσία μας από την (σ.σ αναφέρονται τα στοιχεία της πρώην συζύγου του 52χρονου δικηγόρου) και μητέρας των παιδιών του, σε βάρος του δικηγόρου για παράβαση του νόμου 3500/06 « Νόμος περί ενδοοικογενειακής βίας» πράξη που έλαβε χώρα την 14/10/2017 και ώρα 16:40 στα (σ.σ αναφέρεται η οδός) βόρεια προάστια Αττικής.

Μια υπόθεση κακοποιητικής συμπεριφοράς με θύμα μια γυναίκα και μητέρα η οποία οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη. Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr έχει κινηθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τα δύο όπλα που κατέχει ο δικηγόρος οι πληροφορίες λένε ότι όπως προβλέπεται από το νόμο σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, θα του αφαιρεθούν. 

Σχετικά Άρθρα