Νέο μακελειό στον Πειραιά: Τι οδήγησε στο αιματηρό περιστατικό σε πολυσύχναστο σούπερ μάρκετ

 Νέο μακελειό στον Πειραιά: Τι οδήγησε στο αιματηρό περιστατικό σε πολυσύχναστο σούπερ μάρκετ

Νέο μακελειό σε πολυσύχναστο σούπερ μάρκετ στον Πειραιά, όταν άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον δύο άλλων μπροστά στα έντρομα μάτια υπαλλήλων και πελατών. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής και από θαύμα δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί ή και θύματα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο φερόμενος ως δράστης είχε λεκτική αντιπαράθεση με άλλους δύο άνδρες, οι οποίοι κρύφτηκαν στο σούπερ μάρκετ.

Ο φερόμενος ως δράστης τους ακολούθησε εντός του καταστήματος και άνοιξε πυρ εναντίον τους, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί θανάσιμα κι ο άλλος να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βαριά τραυματισμένος στο Τζάνειο.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου, κουρδικής καταγωγής, ενώ προσήχθη ακόμα ένα άτομο, τουρκικής καταγωγής. Μάλιστα, εξετάζουν το παρελθόν των υπόπτων, αλλά και των θυμάτων, προκείμενου να διαπιστώσουν τι οδήγησε στη συμπλοκή.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αιματηρή συμπλοκή είναι ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και από την Ασφάλεια διερευνώνται τα κίνητρα αλλά και αν έχουν απασχολήσει θύματα και δράστης ξανά τις Αρχές.

Σχετικά Άρθρα