Πυροβολισμοί στον Πειραιά έξω από σούπερ μάρκετ μεταξύ Κούρδων -Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

 Πυροβολισμοί στον Πειραιά έξω από σούπερ μάρκετ μεταξύ Κούρδων -Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. την Παρασκευή έπειτα από ένοπλη συμπλοκή μεταξύ τριών Κούρδων στην ακτή Μουτσοπούλου, στον Πειραιά. Από το αιματηρό επεισόδιο ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και ακόμη ένας τραυματίστηκε σοβαρά, έχοντας μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και προχώρησαν σε μία σύλληψη και μια προσαγωγή.

Ένα όπλο βρέθηκε πάνω στο άτομο που έχει συλληφθεί, ενώ ένα δεύτερο όπλο βρέθηκε πεσμένο ανάμεσα στα δύο άτομα, που εντοπίστηκαν τραυματισμένα στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δύο Κούρδοι μπήκαν στο σούπερ μάρκετ και κατευθύνθηκαν προς το μανάβικο, με έναν τρίτο να τους ακολουθεί και να βγάζει όπλο, ανοίγοντας πυρ εναντίον τους. Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκε θανάσιμα ο ένας (επιχείρησε κι αυτός να τραβήξει όπλο, αλλά δεν πρόλαβε), ενώ ο άλλος έπεσε στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένος. 

sklavenitis-pyrovolismoi-es__1_
sklavenitis-pyrovolismoi-es__4_
sklavenitis-pyrovolismoi-es__3_
sklavenitis-pyrovolismoi-es__2_

Ακολούθως, ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο τον εντόπισαν άντρες της Άμεσης Δράσης σε κοντινό σημείο από το κατάστημα και τον συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν άλλο ένα άτομο που βρισκόταν στην είσοδο του σούπερ μάρκετ. 

pyrovolismoi-peiraias
peiraias-pyrovolismoi-maketa

Η ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Πριν από λίγο σε κατάστημα στην περιοχή του Πειραιά σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε βάρος 2 ατόμων εκ των οποίων ο ένας τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο έτερος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Σε κοντινή απόσταση από το σημείο εντοπίστηκε άτομο που έφερε όπλο από περιπολικό της άμεσης δράσης. Προανάκριση ΔΑΑ»

pireas1
pireas2
pireas3
pireas4

Σχετικά Άρθρα