“Καρφί” Γλαβίνα σε Δούκα: Αν ήμουν πολίτης του Δήμου Αθηναίων θα ήθελα ο δήμαρχος μου να εκπληρώσει την θητεία του

 “Καρφί” Γλαβίνα σε Δούκα: Αν ήμουν πολίτης του Δήμου Αθηναίων θα ήθελα ο δήμαρχος μου να εκπληρώσει την θητεία του

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και η τρίτη θέση για το ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν αναβρασμό στη Χαριλάου Τρικούπη με ολοένα και περισσότερα στελέχη να τάσσονται κατά του Νίκου Ανδρουλάκη και να ζητάνε την επίσπευση της εκλογής προέδρου. Μάλιστα ήδη έχουν αναπτυχθεί σενάρια για το ποιοι θα διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος, με πολλά ονόματα να εμπλέκονται και αυτό που ξεχωρίζει όμως να είναι του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας, μιλώντας σήμερα Πέμπτη (13/06) στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90.1, επέμεινε ότι η επίσημη θέση του κόμματος είναι οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου να ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2025, αναφέροντας ότι η τήρηση του καταστατικού δεν είναι υπεκφυγή αλλά σεβασμός στα όργανα και την κοινωνία.

Βέβαια ο ίδιος απάντησε και στις φήμες που ακούγονται και για το αν πιστεύει ότι ο Χάρης Δούκας θα πρέπει να εξαντλήσει τη θητεία του στο Δήμο Αθηναίων.

«Αν ήμουν πολίτης του Δήμου Αθηναίων θα ήθελα ο δήμαρχος μου να εκπληρώσει τη θητεία του. Εκτιμώ ότι ο κ. Δούκας θα εκπληρώσει τη θητεία του και θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που κάνει ήδη με πολύ καλό τρόπο και πολύ επιτυχημένα να είναι ο Δήμαρχος Αθηναίων».

Σχετικά Άρθρα