Νεκρός εντοπίστηκε ο 87χρονος από τα Λεχαινά που είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή

 Νεκρός εντοπίστηκε ο 87χρονος από τα Λεχαινά που είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή

Δυσάρεστη κατάληξη είχε η αναζήτηση ηλικιωμένου με άνοια που είχε εξαφανιστεί στα Λεχαινά. Νεκρός εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα, τέταρτη ημέρα ερευνών από τα σωστικά συνεργεία, ο 87χρονος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Κυριακή το πρωί, όταν ο ίδιος βγήκε από το σπίτι του για να κάνει την καθημερινή του βόλτα, όπως συνήθιζε.

Ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός δίπλα σε υπό κατασκευή συσκευαστήριο, στα Λεχαινά. Στο σημείο έχει ήδη σπεύσει αστυνομική δύναμη.

Ο ηλικιωμένος, που πάσχει από άνοια, όταν άργησε να επιστρέψει σπίτι του, ανησύχησε τους οικείους του, οι οποίοι άρχισαν να τον αναζητούν στην γύρω περιοχή ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δήλωσαν την εξαφάνισή του και στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Παράλληλα, από την Δευτέρα είχαν ξεκινήσει αναζητήσεις για τον εντοπισμό του και από άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ που με εκπαιδευμένους ιχνηλάτες υλοποιούσαν έρευνες σε μια μεγάλη ακτίνα και στα πιθανά σημεία που μπορεί να βρίσκεται ο ηλικιωμένος άνδρας.

Μεγάλη κινητοποίηση ωστόσο υπήρχε και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, όπου πολίτες του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κοινοποιούσαν τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 87χρονου, προκειμένου να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή ήταν ίσως η πιο δύσκολη περίπτωση εξαφάνισης, καθώς οι πληροφορίες που είχαν οι αρχές ήταν λιγοστές, ενώ το έργο δυσχέραναν και οι καιρικές συνθήκες εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών.

Σχετικά Άρθρα